Home  // Badkamer / sanitair   

Badkamer / sanitair

Het plaatsen van een nieuwe badkamer en eventueel het verwijderen van de oude wordt door Riflex tot in de puntjes verzorgd. Ook voor onderhoud, reparatie en het oplossen van lekkages kunt u bij ons terecht. Vraag ook eens naar de mogelijkheid uw wasmachineaansluiting te verplaatsen.               

Keukens

Plannen voor een nieuwe keuken? Riflex Klus-& installatienbedrijf verzorgt het hele traject, van het verwijderen van de oude keuken tot het plaatsen van de nieuwe en het installeren van de apparatuur. Ook voor onderhoud en reparatie kun u bij ons terecht.

Elektra werkzaamheden

Riflex Klus-en installatiebedrijf verzorgt aanpassingen op elektra gebied, zoals het aanleggen of verplaatsen van stopcontacten en/of lichtknoppen voor zowel binnen als buiten. Ook voor een nieuwe meterkast of alleen een extra groep (bijvoorbeeld voor u nieuwe keuken) bent u bij Rlflex aan het goede adres.

NU OOK LEVERBAAR DOMOTICA (Bedien uw elektrotechnische installaties met uw telefoon of tablet)

Gas / CV ketel

Riflex klus- en installatiebedrijf is een Sterkin erkend gas bedrijf. Hierdoor zijn we bevoegd om bij u thuis iets aan uw gasleiding te veranderen. Ook voeren wij controles op gasleidingen uit; u bent dan zeker dat uw leidingen gasdicht zijn, eventuele lekken lossen wij voor u op.

Ook kunt u bij ons terecht voor het installeren van een nieuwe cv ketel en/of radiatoren.

Het afhangen van deuren en ramen

Heeft u net een nieuwe woning of is uw huis toe aan een opknapbeurt / renovatie dan helpt Riflex hier graag bij. Ook zorgen wij ervoor dat deuren en ramen recht hangen en goed aansluiten in het kozijn.

Timmerwerk

Wilt u van uw zolder een nette logeerkamer of andere ruimte maken? Of wilt u bijvoorbeeld een inbouwkast? Riflex Klus-en installatiebedrijf zorgt ervoor dat alles naar wens wordt ingetimmerd. In samenwerking met Natural-living leveren we ook meubels op maat.

Levering materiaal

Riflex verzorgt graag alle materialen die u nodig heeft. Twijfel niet om bij u klus advies te vragen betreft materiaal keuze. Op deze website vind u tevens aanbiedingen.